Kayıtlar

A. Dilek AYDIN/Mehmet Güleç İO./3A Projemizi Başarıyla Sonlandırdık.

Resim
Mehmet Güleç İO- 3A- A. Dilek AYDIN  

Ayşe CORUK/ Mehmet Güleç İlkokulu 2-C/Niğde/Bor Projemizin Sonuç Aşaması

Resim
Projemizin sonuna geldik. Duygu ve düşüncelerini anlatan mektuplarını yazan çocuklarımız hediye paketlerini özenle hazırladı ve çalışmaları tamamlayarak okulumuza teslim etti. Bizler de pandemi koşulları çerçevesince Covid-19 kapsamındaki kurallara uyarak çalışmaları Niğde Çocuk Esirgeme Kurumu bünyesindeki Sevgi Evlerine teslim ettik. Emeği geçen Sevgili öğrencilerimize ve Kıymetli velilerimize teşekkürler. 

Meryem ABBAK/ Atatürk İlkokulu/ 4-D Sınıfı/ Pozantı-ADANA/Hediye ürünlerin Teslimi, Kapanış

Resim
     Öğrencilerimin geri dönüşüm malzemeleri kullanarak hazırlamış oldukları hediyeler, sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek okul bahçesinde teslim alınmıştım. Değerli velilerimiz bu aşamada da bizleri yalnız bırakmamışlardır.      Gerekli izinler alınarak hediyeler pandemiden dolayı Adana Sevgi Evleri Kurucu Müdürü Veysel EGE’ye takdim edilmiştir ve öğrencilerimize  teşekkürlerini iletmişlerdir.      Projenin hazırlanmasından sonuçlanmasına kadar geçen sürede desteğini esirgemeyen T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İl Müdür Yardımcısı Umut ZEYBEK’e, Pozantı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi YILDIZ’a, Okul Müdürümüz Fatih İNCETAŞ’a, Okul Müdür Yardımcımız Yusuf DİZMAN’a  teşekkür ederiz. Ayrıca hediyelerin hazırlanmasında emek veren öğrencilerime ve desteklerini esirgemeyen kıymetli velilerime teşekkür ederim.
Resim
GÜRKAN ÇELİK GAZİ İLKOKULU-3 /A SINIFI TAVAS-DENİZLİ Hazırladığımız hediye kutularını kolilere koyduk ve gönderdik. Kapanışı yaptık. Öğrencilerimin mutluluklarını görmek çok güzeldi. Proje boyunca destek olan velilerime, okuluma ve tabi ki projenin kahramanları olan öğrencilerime çok teşekkür ederim.   
Resim
Gürkan Çelik-GAZİ İLKOKULU 3-A SINIFI-TAVAS/DENİZLİ Geri dönüşüm malzemeleri ile yaptığımız hediyeleri tamamlayıp hediye kutularına yerleştirdik. Öğrencilerim bu proje ile bir çok değeri daha iyi anladıklarını paylaştılar. Hediye kutularını hazırlarken onların bu değişimine ortak olmak gurur vericiydi. Hem konuştuk hem hazırladık. Paylaşmak güzeldir. Teşekkürler sevgili öğrencilerim.  

Seda Denizkuşu Çetinkaya/Atatürk İlkokulu/4L Sınıfı/Kahramankazan/Ankara/Hediye Ürünlerin Teslimi

Resim
  Öğrenci ve velilerim ile okulumuzun bahçesinde sosyal mesafe kurallarına uygun olarak bir araya gelerek öğrencilerimin geri dönüşüm malzemelerini kullanarak hazırlamış oldukları hediye ürünlerin teslimini gerçekleştirip projemizi kapatmış bulunuyoruz. Bu süreçte destekleri için başta okul idareme, öğrencilerimin el becerilerini destekleyen kıymetli velilerime ve her aşamada özveri gösteren öğrencilerime teşekkür ediyorum.